Reactie plaatsen

Reacties

Mieke
een maand geleden

Gisteren met 8 collegas een supermiddag gehad. Was megaleuk en gezellig. Voor mijzelf de 1e keer dat ik een trouwjurk heb gedragen. Hilarisch. Echt een leuke activiteit. Een aanrader. Nogmaals bedankt. Fotos zijn superleuk

E
3 maanden geleden

Super leuke dag gehad op vriendinnenweekend met acht meiden. We kregen alle ruimte om alles rustig te bekijken en te passen en de foto's hadden we dezelfde dag nog ontvangen. Een top activiteit!

Melanie
4 maanden geleden

Wat een super concept! 2 vriendinnen verrast die in dezelfde week 40 werden. Spel werd goed meegespeeld bij ontvangst. We hebben gehuild en gelachen. En een ieder van ons heeft zijn bruid momentje gehad! Fotoshoot was hilarisch en wat een mooie foto’s......al met al een super ervaring en weer eens iets anders. BEDANKT!!

Jolande Eradus
5 maanden geleden

dit was een ervaring om trouwjurken aan hebben gehad, wat een apart gevoel als of het even echt was . super leuk

Jolene
6 maanden geleden

Gisteren een super gezellige middag gehad met de vriendinnen! De foto’s werden diezelfde avond al opgestuurd, dus nu lekker nagenieten van de leuke foto’s!

Bedankt Bianca en Mylène 😘

Suus
6 maanden geleden

Super, de foto’s zijn heel mooi😍😍😍
Was een superfeestje! Dank je wel Suus💋

On-wijs leuk!
Bedankt Suus

Bedankt Suus was echt heeeeel erg leuk en gezellig!

Bedankt allemaal voor de gezellige dag! 😘👰

Ik vond het ook echt super gezellig.


Ik hoop dat je terug kijkt op een zeer geslaagde dag waarin je bijna al je lieve vriendinnen om je heen hebt mogen hebben. Je bent mijn kanjer en een top vriendin. Luv u😘😘😘

❤️ Bedankt!

jolanda Rehorst
8 maanden geleden

Vandaag mijn moeder een fantastische bezorgd door alle dochter, kleindochters en schoondochters als bruid te mogen zien. Bianca en Mylene bedankt voor deze onvergetelijke dag!

Romy Rehorst
8 maanden geleden

Vandaag met oma en haar (schoon)dochters en kleindochters een ochtendje bij bruidjes en meer geweest. Wauw wat was dit een bijzondere dag! We hebben dubbel en dwars genoten van deze dag, mede dankzij Bianca en Mylène!

Linda
8 maanden geleden

Gister met 3 vriendinnen langs geweest. Veel gelachen en heel erg genoten. Mylene is echt een super gastvrouw en heeft aan een leuke ochtend bijgedragen. Nu lekker nagenieten met de foto's!

Ilse Van der Kraan
9 maanden geleden

Vandaag met 5 nichten bij bruidjes en meer geweest. Het was gezellig en hebben gelachen. Bedankt dames