Reactie plaatsen

Reacties

Liezbeth
2 maanden geleden

Zondagmiddag 13 januari 2019 zijn wij, 4 meiden (60 +) hier naar toe geweest. Wat een leuke middag was het, Bianca en Mylene waren super gastvrouwen. Dit uitje is een echte aanrader voor elke leeftijd!

Ilse
2 maanden geleden

Bianca en Mylene zijn gastvrouwen waar je je direct op je gemak voelt, wat handig is bij het passen van de jurken! De intro van "een nieuwe jurk" doen ze erg leuk en geven de groep met elkaar voldoende ruimte om van elkaar te genieten.
Dat verliep allemaal heel soepeltjes en de fotoshoots waren erg leuk om te doen. Het leukste moment is toch als je (heel snel!) de foto's in je mailbox krijgt en je alles nog een keertje ziet...Een feestje! Zeker een aanrader voor een stel vriendinnen, of je nu gaat trouwen of niet!

Stanneke Van den berg
3 maanden geleden

Met 5 meiden geweest, was super gezellig en leuk. Erg veel gelachen en de dames waren zeer vriendelijk en enthousiast. Zeker aan te raden als vriendinnen uitje, dikke 10!

Tiny Lagas
3 maanden geleden

We hebben een heel gezellige middag gehad, veel gelachen. Wat een lieve meiden en wat een verwennerij.

D. Van dijke
4 maanden geleden

Zondag 2 dec 2018 geweest... Superleuke ochtend gehad. Ruimte gezellig, meiden superaardig, taartje en bubbels heerlijk. Echt een leuke ervaring gehad.
Succes met jullie bedrijfje.. foto's prachtig en snel

Sharon Joosse
4 maanden geleden

Bedankt voor het geslaagde teamuitje, was goed verzorgd en erg leuk! En hele mooie foto’s als aandenken!!

Orianne
4 maanden geleden

Voor een vriendin geregeld als vrijgezellenfeest, omdat ze niet gaat trouwen in een jurk en we haar toch de ervaring wilde geven.
Super georganiseerd en hele mooie foto’s bedankt dames voor deze ervaring!

Lianne
4 maanden geleden

Samen met wat vriendinnen hebben we een hele gezellige, leuke en sfeervolle middag gehad. Er zijn hele mooie en professionele foto's gemaakt, hiermee hebben we een leuk aandenken voor later. Mylène en Bianca, bedankt voor alle goeie zorg! Zeker een aanrader!

Yilte Ledegen
4 maanden geleden

Net terug van een geweldige teambuilding bij https://www.bruidjesenmeer.nl/.
Warm ontvangst, leuke sfeer, lekker welkomsdrankje, professionele fotoshoot, mooie jurken en een dag vol plezier! Een echte topper, veruit de beste vrouwenuitstap die we al deden. Een welgemeende danku namens alle meisjes van scouts terjoden. Wij maken in België alvast reclame!

Monique Koster
5 maanden geleden

Eindelijk en echte bruidsjurk. Jaren had ik al de wens om een echte bruidsjurk te passen. We zijn in 1990 getrouwd, ik had een mooie jurk maar geen "echte trouwjurk". Gelukkig kon ik vriendinnen overhalen om bruidsjurken te gaan passen. Voor de fotoshoot hadden we ook onze eigen huwelijksoutfits meegenomen. Het passen van de jurken was een feest op zich. De professionele fotoshoot van toen en nu maakte de middag tot een hilarische onvergetelijke middag. Bianca en Mylène bedankt en succes met jullie onderneming.
Monique Koster