Reactie plaatsen

Reacties

Jess
6 dagen geleden

Wat was dit lachen.. hahaha we hebben zoveel lol gehad en Mylène en Bianca deden ook zo leuk. We hebben echt een heerlijk middag gehad. Het was het perfecte uitje voor onze bucketlist! Zeker een aanrader.. en de foto’s zijn vreselijk maar zo leuk hahaha! Nogmaals bedankt 😁

Helen
5 maanden geleden

Hartelijk dank voor deze top ervaring! Jullie hebben er echt een unieke dg van gemaakt, dit ga ik nooit meer vergeten :-)... juist omdat ik voor mijn huwelijksdag niet in een trouwjurk ga. Een aanrader voor iedereen die "iets anders" wil doen. Top!

Andrea
6 maanden geleden

2 vriendinnen die 50 zijn geworden ,hoe kun je het verzinnen !! Een fantastische middag gehad ,lieve gastvrouwen ! Alles TOP geregeld ennn wij hebben mooie herinneringen!! Uit ons hart ,,Bedankt,, !!

Erica Schell
7 maanden geleden

Ontzettende leuke middag gehad ,,,,veel gelachen ,,,echt heel leuk om te doen met vriendinnen .
Top middag gehad ,,,,dank jullie wel voor jullie geduld en gezelligheid

Iris Cox
8 maanden geleden

Voor de verjaardag van onze vriendin hebben wij bruidsjurken gepast. Super aardige en spontane dames die ons goed hielpen met de jurken! Alles werd naar onze wensen uitgevoerd. Super leuke en mooie foto’s zaten erbij! Het was een top ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt dames!

Dominique
een jaar geleden

Voor het vrijgezellenfeest van mijn zus hebben wij dit gedaan. Het was super leuk georganiseerd en de dag was goed in elkaar gezet. Echt een hele leuke en prettige ervaring gehad. We werden zo leuk geholpen!
Ook de foto’s zijn super geworden en deze kreeg ik dezelfde dag nog toegestuurd.
Echt een hele leuke ervaring gehad en zeker een aanrader!! De service is top.

Diane Jansen
een jaar geleden

Door vandaag is er weer een wens van onze moeder in vervulling gegaan.
Jullie waren professionele en kwaliteit gerichte gastvrouwen. En iedereen heeft er van genoten en bijzondere herrinneringen opgedaan.
Namens de Familie danken wij jullie zeer en raden het echt aan iedereen aan om deze fijne ervaring door veel mensen van jong tot oud te mogen ervaren. Dank jullie wel.💐 Diane Jansen en Familie.

silvia hilverts
een jaar geleden

Vorige week samen met vriendinnen/collega's en familie in het bijzijn van mijn vriend een héél gezellige verjaardag gevierd door bruidsjurken te passen.
Mijn vriend en ik hebben besloten niet te trouwen, maar we hebben nu wel schitterende trouwfoto's.
Het is een hele belevenis geweest, mede door de kundige en gezellige gastvrouwen !!!
We hebben inmiddels al flink reclame voor jullie gemaakt

Mieke
een jaar geleden

Gisteren met 8 collegas een supermiddag gehad. Was megaleuk en gezellig. Voor mijzelf de 1e keer dat ik een trouwjurk heb gedragen. Hilarisch. Echt een leuke activiteit. Een aanrader. Nogmaals bedankt. Fotos zijn superleuk

E
2 jaar geleden

Super leuke dag gehad op vriendinnenweekend met acht meiden. We kregen alle ruimte om alles rustig te bekijken en te passen en de foto's hadden we dezelfde dag nog ontvangen. Een top activiteit!

23 oktober 2020 was Bruidjes & Meer te zien op ARTE TV in een documentaire over Stichting Ambulance Wens Nederland.