Reactie plaatsen

Reacties

Linda
9 dagen geleden

Gister met 3 vriendinnen langs geweest. Veel gelachen en heel erg genoten. Mylene is echt een super gastvrouw en heeft aan een leuke ochtend bijgedragen. Nu lekker nagenieten met de foto's!

Ilse Van der Kraan
12 dagen geleden

Vandaag met 5 nichten bij bruidjes en meer geweest. Het was gezellig en hebben gelachen. Bedankt dames

coby
16 dagen geleden

Mijn 2 zussen hebben mij een middagje bruidsjurken passen cadeau gedaan. Zo'n leuke verrassing! Met champagne, taart ,een fotoshoot en nog een ingelijste foto toe.
We hadden een heerlijke middag dankzij jullie Mylene en Bianca!
We kunnen nu nog fijn nagenieten aan de hand van alle foto's. Heel veel dank voor deze supermiddag!!

Silvana
18 dagen geleden

Een super leuke en gezellige vrijgezellen party gehad!! Leuk voor iedereen met leuke foto’s. Bedankt Mylene en Bianca ! Dat jullie allen tijd voor ons namen !!

Femke
2 maanden geleden

Super leuk vriendinnenuitje gehad en veel gelachen. Super geregeld door Bianca en Mylene! Zeker een aanrader.

Liezbeth
4 maanden geleden

Zondagmiddag 13 januari 2019 zijn wij, 4 meiden (60 +) hier naar toe geweest. Wat een leuke middag was het, Bianca en Mylene waren super gastvrouwen. Dit uitje is een echte aanrader voor elke leeftijd!

Ilse
5 maanden geleden

Bianca en Mylene zijn gastvrouwen waar je je direct op je gemak voelt, wat handig is bij het passen van de jurken! De intro van "een nieuwe jurk" doen ze erg leuk en geven de groep met elkaar voldoende ruimte om van elkaar te genieten.
Dat verliep allemaal heel soepeltjes en de fotoshoots waren erg leuk om te doen. Het leukste moment is toch als je (heel snel!) de foto's in je mailbox krijgt en je alles nog een keertje ziet...Een feestje! Zeker een aanrader voor een stel vriendinnen, of je nu gaat trouwen of niet!

Stanneke Van den berg
5 maanden geleden

Met 5 meiden geweest, was super gezellig en leuk. Erg veel gelachen en de dames waren zeer vriendelijk en enthousiast. Zeker aan te raden als vriendinnen uitje, dikke 10!

Tiny Lagas
6 maanden geleden

We hebben een heel gezellige middag gehad, veel gelachen. Wat een lieve meiden en wat een verwennerij.

D. Van dijke
6 maanden geleden

Zondag 2 dec 2018 geweest... Superleuke ochtend gehad. Ruimte gezellig, meiden superaardig, taartje en bubbels heerlijk. Echt een leuke ervaring gehad.
Succes met jullie bedrijfje.. foto's prachtig en snel