Reactie plaatsen

Reacties

Kathelijne
2 dagen geleden

Ik heb met 2 vriendinnen the best day ever gehad! Haha! Echt lol gemaakt. Veel keuze aan jurken in alle maten en wij hadden een arrangement gekozen met onbeperkt bubbels drinken. Het is heel gezellig opgezet. Een ruimte voor drankje en hapje en jurken uitkiezen. En een ruimte voor het passen en fotoshoot. Het werd begeleid door twee hele gezellige dames. Alleen maar gezellig en plezier. Dus... Als je een leuke middag wil?

Jolande van der Linde
8 dagen geleden

Door mijn collega’s overvallen maar dat was helemaal niet erg. Leuke meiden die het organiseren en heel veel gelachen. Met naast de taart en bubbles een mooie fotoshoot. Het was top.

Ruse
13 dagen geleden

Wat hebben wij een leuke middag gehad zeg.
6 meiden en heerlijk bruidsjurken passen.
Voor elk persoon was er wel wat en het was een geweldig middag.
Heerlijke bubbel, borrel hapjes en taart... het was TOP. voor mij een dikke 10

D. Blom
een maand geleden

Mijn dochters 12 & 9 hebben leuke middag gehad, één die ze niet zullen vergeten

Eline
een maand geleden

Wat een fantastisch middag hebben wij gehad bij Bianca en Mylène! Volledig op ons gemak genoten wij van meerdere pas sessies, bubbels, taart en een fotoshoot. Een middag om nooit te vergeten!
Daarnaast super fijn dat er een zeer ruime keuze was in verschillende trouwjurken, voor ieder wat wils. Wij komen hier zeker weten nog een keer terug!

Jess
2 maanden geleden

Wat was dit lachen.. hahaha we hebben zoveel lol gehad en Mylène en Bianca deden ook zo leuk. We hebben echt een heerlijk middag gehad. Het was het perfecte uitje voor onze bucketlist! Zeker een aanrader.. en de foto’s zijn vreselijk maar zo leuk hahaha! Nogmaals bedankt 😁

Helen
7 maanden geleden

Hartelijk dank voor deze top ervaring! Jullie hebben er echt een unieke dg van gemaakt, dit ga ik nooit meer vergeten :-)... juist omdat ik voor mijn huwelijksdag niet in een trouwjurk ga. Een aanrader voor iedereen die "iets anders" wil doen. Top!

Andrea
8 maanden geleden

2 vriendinnen die 50 zijn geworden ,hoe kun je het verzinnen !! Een fantastische middag gehad ,lieve gastvrouwen ! Alles TOP geregeld ennn wij hebben mooie herinneringen!! Uit ons hart ,,Bedankt,, !!

Erica Schell
9 maanden geleden

Ontzettende leuke middag gehad ,,,,veel gelachen ,,,echt heel leuk om te doen met vriendinnen .
Top middag gehad ,,,,dank jullie wel voor jullie geduld en gezelligheid

Iris Cox
10 maanden geleden

Voor de verjaardag van onze vriendin hebben wij bruidsjurken gepast. Super aardige en spontane dames die ons goed hielpen met de jurken! Alles werd naar onze wensen uitgevoerd. Super leuke en mooie foto’s zaten erbij! Het was een top ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt dames!

23 oktober 2020 was Bruidjes & Meer te zien op ARTE TV in een documentaire over Stichting Ambulance Wens Nederland.