Reactie plaatsen

Reacties

Iris Cox
een maand geleden

Voor de verjaardag van onze vriendin hebben wij bruidsjurken gepast. Super aardige en spontane dames die ons goed hielpen met de jurken! Alles werd naar onze wensen uitgevoerd. Super leuke en mooie foto’s zaten erbij! Het was een top ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt dames!

Dominique
4 maanden geleden

Voor het vrijgezellenfeest van mijn zus hebben wij dit gedaan. Het was super leuk georganiseerd en de dag was goed in elkaar gezet. Echt een hele leuke en prettige ervaring gehad. We werden zo leuk geholpen!
Ook de foto’s zijn super geworden en deze kreeg ik dezelfde dag nog toegestuurd.
Echt een hele leuke ervaring gehad en zeker een aanrader!! De service is top.

Diane Jansen
4 maanden geleden

Door vandaag is er weer een wens van onze moeder in vervulling gegaan.
Jullie waren professionele en kwaliteit gerichte gastvrouwen. En iedereen heeft er van genoten en bijzondere herrinneringen opgedaan.
Namens de Familie danken wij jullie zeer en raden het echt aan iedereen aan om deze fijne ervaring door veel mensen van jong tot oud te mogen ervaren. Dank jullie wel.💐 Diane Jansen en Familie.

silvia hilverts
8 maanden geleden

Vorige week samen met vriendinnen/collega's en familie in het bijzijn van mijn vriend een héél gezellige verjaardag gevierd door bruidsjurken te passen.
Mijn vriend en ik hebben besloten niet te trouwen, maar we hebben nu wel schitterende trouwfoto's.
Het is een hele belevenis geweest, mede door de kundige en gezellige gastvrouwen !!!
We hebben inmiddels al flink reclame voor jullie gemaakt

Mieke
10 maanden geleden

Gisteren met 8 collegas een supermiddag gehad. Was megaleuk en gezellig. Voor mijzelf de 1e keer dat ik een trouwjurk heb gedragen. Hilarisch. Echt een leuke activiteit. Een aanrader. Nogmaals bedankt. Fotos zijn superleuk

E
een jaar geleden

Super leuke dag gehad op vriendinnenweekend met acht meiden. We kregen alle ruimte om alles rustig te bekijken en te passen en de foto's hadden we dezelfde dag nog ontvangen. Een top activiteit!

Melanie
een jaar geleden

Wat een super concept! 2 vriendinnen verrast die in dezelfde week 40 werden. Spel werd goed meegespeeld bij ontvangst. We hebben gehuild en gelachen. En een ieder van ons heeft zijn bruid momentje gehad! Fotoshoot was hilarisch en wat een mooie foto’s......al met al een super ervaring en weer eens iets anders. BEDANKT!!

Jolande Eradus
een jaar geleden

dit was een ervaring om trouwjurken aan hebben gehad, wat een apart gevoel als of het even echt was . super leuk

Jolene
een jaar geleden

Gisteren een super gezellige middag gehad met de vriendinnen! De foto’s werden diezelfde avond al opgestuurd, dus nu lekker nagenieten van de leuke foto’s!

Bedankt Bianca en Mylène 😘

Suus
een jaar geleden

Super, de foto’s zijn heel mooi😍😍😍
Was een superfeestje! Dank je wel Suus💋

On-wijs leuk!
Bedankt Suus

Bedankt Suus was echt heeeeel erg leuk en gezellig!

Bedankt allemaal voor de gezellige dag! 😘👰

Ik vond het ook echt super gezellig.


Ik hoop dat je terug kijkt op een zeer geslaagde dag waarin je bijna al je lieve vriendinnen om je heen hebt mogen hebben. Je bent mijn kanjer en een top vriendin. Luv u😘😘😘

❤️ Bedankt!