• Nu ook Bruidjes & Kids!
  • Voor het allerleukste kinderfeestje!
  • Say yes to the dress kinderfeestje!

Reactie plaatsen

Reacties

Mirjam De Jong
13 uur geleden

Vandaag met 6 dames met een beperking een hele leuke ochtend/middag gehad. Ze voelden zich allemaal een echt bruidje:) De eigenaresses zijn lief en behulpzaam. Dank je wel Bianca en Mylène dat jullie deze meiden de dag van hun leven hebben gegeven.
Groetjes,
Mirjam de Jong
Persoonlijk begeleider
Stichting Anderdak

Linda
8 dagen geleden

Wat is dit leuk om te doen! Een paar dagen geleden heb ik samen met mijn dochters en mijn kleinkind een fotoshoot laten maken ….. ben nu nog aan het nagenieten van alle leuke/mooie foto’s. Echt een aanrader!

Pamela
een maand geleden

Wat een super ervaring! Samen met al onze dames uit de familie een middag herinneringen maken.
Mooie jurken, heerlijke taart en bubbels!
Hele lieve dames die dit organiseren, bedankt!
Wij genieten na van de prachtige foto's!

Christel Datau
2 maanden geleden

Gistermiddag samen met vriendinnen bruidsjurken gepast, modeshowtje gelopen en foto’s gemaakt. Bianca heeft ons ontzettend goed geholpen, heeft echt kijk op wat bij je past. Een echte aanrader deze activiteit en een mooie herinnering. Dankjewel Bruidjes en meer!

Demi
4 maanden geleden

Wij hebben een superleuke ochtend gehad! Wij hebben dit georganiseerd voor mijn moeder die woensdag 50 jaar wordt. Ze vond het geweldig! We voelden ons allemaal net echt een bruid! Erg leuk om een keer mee te maken! En de service was ook super!

Demi
6 maanden geleden

Wij hebben een hele leuke ochtend/ middag gehad.
Bruidsjurken passen, modeshowtje lopen, lekker drinken en ook nog een fotoshoot! Geholpen door 2 hele lieve vrouwen die ook goed met je meedenken!! Echt een hele leuke ervaring & aanrader. Wij komen zeker nog een keertje terug

Karin
10 maanden geleden

Zomaar een gezellige ochtend collega/vriendin/dochter/nichten. Was een superleuke ervaring en een echte aanrader. Genoeg keus aan jurken en toebehoren. Ceremonie wordt aangekleed met stemmige muziek. Echt een uitje om lol met elkaar te hebben. Contact verliep goed en alles prima geregeld. Nogmaals bedankt

Leontine Van Den Houten
een jaar geleden

Voor de tweede keer voor een vrijgezellenfeestje bij Bruidjes en meer geweest. De eerste keer met een klein groepje en de tweede keer met een groot gezelschap. Beide keren een geweldige ervaring, iedereen (van jong tot oud) heeft een topmiddag gehad.
De verzorging is super en Mylène en Bianca zorgen ervoor dat je je onwijs op je gemak voelt! Veel keus qua jurken en heel veel foto’s als aandenken.

Eliëtte
een jaar geleden

Het vrijgezellenfeestje van mijn dochter hier gevierd! Was echt een hele leuke ervaring! Dankjulliewel voor deze ochtend!! Aanrader

Romy
een jaar geleden

Een geweldige middag gehad met het vrijgezellenfeestje van onze vriendin! Wat een leuke ervaring en vooral veel gezelligheid! Bedankt voor de leuke middag!

23 oktober 2020 was Bruidjes & Meer te zien op ARTE TV in een documentaire over Stichting Ambulance Wens Nederland.