Reactie plaatsen

Reacties

Sharmy
een maand geleden

Jw

Sharmy
een maand geleden

Ja

jessica
2 maanden geleden

super leuke kids bruidjes middag thuis gehad. Wat hebben ze een lol gehad! en ook zelf verrast voor mijn 40ste verjaardag om bij hun jurken te passen. Was ook super geslaagd!

Blom
7 maanden geleden

Wat een super leuke ervaring om te doen met vriendinnen ter ere van een 60e verjaardag! Aangezien we net geen maatje 36 hebben ;) was er veel keuze en werden we leuk geholpen met kiezen en aanpassen van de jurken, en waren we volkomen op ons gemak. De foto's die gemaakt worden zijn super, ook door de vele accessoires. Maar bovenal de lol om dit met elkaar te doen maakte het een moment om nooit te vergeten met elkaar! Een aanrader om hier bruidsjurken voor de fun te passen.

Monique Terhoeve
9 maanden geleden

Wat een geweldige ervaring en zo enorm leuk om met al mijn kinderen te doen . We voelden ons heel speciaal en voelden ons prachtig . Dank je wel Bianca en Mylène!

stefanie
10 maanden geleden

er zijn genoeg jurken om uit te kiezen en we werden super goed geholpen. er worden mooie foto's gemaakt. super leuke activiteit, echt een aanrader om te doen!

Lips
een jaar geleden

We hebben met een grote groep dames voor een vrijgezellenfeest een fantastische middag gehad. Iedereen werd stuk voor stuk prachtig aangekleed en voelde zich als een echte bruid. Met een hapje en een drankje was dit een erg fijne middag. Zeker een aanrader !

Anita Versnel
een jaar geleden

Gisterochtend/middag een ontzettend leuke belevenis gehad met 6 dames met een beperking. Ik ben moeder van een van hen. Het was prachtig en ontroerend. Mooie herinneringen gemaakt met zijn allen. Bedankt Bianca en Mylène voor jullie lieve aandacht voor deze dames. Ga zo door!
Groetjes
Anita Versnel,
Moeder van een van de “‘bruidjes”.
Zwijndrecht

Mirjam De Jong
een jaar geleden

Vandaag met 6 dames met een beperking een hele leuke ochtend/middag gehad. Ze voelden zich allemaal een echt bruidje:) De eigenaresses zijn lief en behulpzaam. Dank je wel Bianca en Mylène dat jullie deze meiden de dag van hun leven hebben gegeven.
Groetjes,
Mirjam de Jong
Persoonlijk begeleider
Stichting Anderdak

Linda
een jaar geleden

Wat is dit leuk om te doen! Een paar dagen geleden heb ik samen met mijn dochters en mijn kleinkind een fotoshoot laten maken ….. ben nu nog aan het nagenieten van alle leuke/mooie foto’s. Echt een aanrader!

23 oktober 2020 was Bruidjes & Meer te zien op ARTE TV in een documentaire over Stichting Ambulance Wens Nederland.