• Nu ook Bruidjes & Kids!
  • Voor het allerleukste kinderfeestje!
  • Say yes to the dress kinderfeestje!

Reactie plaatsen

Reacties

Blom
2 maanden geleden

Wat een super leuke ervaring om te doen met vriendinnen ter ere van een 60e verjaardag! Aangezien we net geen maatje 36 hebben ;) was er veel keuze en werden we leuk geholpen met kiezen en aanpassen van de jurken, en waren we volkomen op ons gemak. De foto's die gemaakt worden zijn super, ook door de vele accessoires. Maar bovenal de lol om dit met elkaar te doen maakte het een moment om nooit te vergeten met elkaar! Een aanrader om hier bruidsjurken voor de fun te passen.

Monique Terhoeve
3 maanden geleden

Wat een geweldige ervaring en zo enorm leuk om met al mijn kinderen te doen . We voelden ons heel speciaal en voelden ons prachtig . Dank je wel Bianca en Mylène!

stefanie
4 maanden geleden

er zijn genoeg jurken om uit te kiezen en we werden super goed geholpen. er worden mooie foto's gemaakt. super leuke activiteit, echt een aanrader om te doen!

Lips
6 maanden geleden

We hebben met een grote groep dames voor een vrijgezellenfeest een fantastische middag gehad. Iedereen werd stuk voor stuk prachtig aangekleed en voelde zich als een echte bruid. Met een hapje en een drankje was dit een erg fijne middag. Zeker een aanrader !

Anita Versnel
6 maanden geleden

Gisterochtend/middag een ontzettend leuke belevenis gehad met 6 dames met een beperking. Ik ben moeder van een van hen. Het was prachtig en ontroerend. Mooie herinneringen gemaakt met zijn allen. Bedankt Bianca en Mylène voor jullie lieve aandacht voor deze dames. Ga zo door!
Groetjes
Anita Versnel,
Moeder van een van de “‘bruidjes”.
Zwijndrecht

Mirjam De Jong
6 maanden geleden

Vandaag met 6 dames met een beperking een hele leuke ochtend/middag gehad. Ze voelden zich allemaal een echt bruidje:) De eigenaresses zijn lief en behulpzaam. Dank je wel Bianca en Mylène dat jullie deze meiden de dag van hun leven hebben gegeven.
Groetjes,
Mirjam de Jong
Persoonlijk begeleider
Stichting Anderdak

Linda
7 maanden geleden

Wat is dit leuk om te doen! Een paar dagen geleden heb ik samen met mijn dochters en mijn kleinkind een fotoshoot laten maken ….. ben nu nog aan het nagenieten van alle leuke/mooie foto’s. Echt een aanrader!

Pamela
8 maanden geleden

Wat een super ervaring! Samen met al onze dames uit de familie een middag herinneringen maken.
Mooie jurken, heerlijke taart en bubbels!
Hele lieve dames die dit organiseren, bedankt!
Wij genieten na van de prachtige foto's!

Christel Datau
8 maanden geleden

Gistermiddag samen met vriendinnen bruidsjurken gepast, modeshowtje gelopen en foto’s gemaakt. Bianca heeft ons ontzettend goed geholpen, heeft echt kijk op wat bij je past. Een echte aanrader deze activiteit en een mooie herinnering. Dankjewel Bruidjes en meer!

Demi
11 maanden geleden

Wij hebben een superleuke ochtend gehad! Wij hebben dit georganiseerd voor mijn moeder die woensdag 50 jaar wordt. Ze vond het geweldig! We voelden ons allemaal net echt een bruid! Erg leuk om een keer mee te maken! En de service was ook super!

23 oktober 2020 was Bruidjes & Meer te zien op ARTE TV in een documentaire over Stichting Ambulance Wens Nederland.