• Nu ook Bruidjes & Kids!
  • Voor het allerleukste kinderfeestje!
  • Say yes to the dress kinderfeestje!

Reactie plaatsen

Reacties

Demi
8 dagen geleden

Wij hebben een superleuke ochtend gehad! Wij hebben dit georganiseerd voor mijn moeder die woensdag 50 jaar wordt. Ze vond het geweldig! We voelden ons allemaal net echt een bruid! Erg leuk om een keer mee te maken! En de service was ook super!

Demi
2 maanden geleden

Wij hebben een hele leuke ochtend/ middag gehad.
Bruidsjurken passen, modeshowtje lopen, lekker drinken en ook nog een fotoshoot! Geholpen door 2 hele lieve vrouwen die ook goed met je meedenken!! Echt een hele leuke ervaring & aanrader. Wij komen zeker nog een keertje terug

Karin
6 maanden geleden

Zomaar een gezellige ochtend collega/vriendin/dochter/nichten. Was een superleuke ervaring en een echte aanrader. Genoeg keus aan jurken en toebehoren. Ceremonie wordt aangekleed met stemmige muziek. Echt een uitje om lol met elkaar te hebben. Contact verliep goed en alles prima geregeld. Nogmaals bedankt

Leontine Van Den Houten
9 maanden geleden

Voor de tweede keer voor een vrijgezellenfeestje bij Bruidjes en meer geweest. De eerste keer met een klein groepje en de tweede keer met een groot gezelschap. Beide keren een geweldige ervaring, iedereen (van jong tot oud) heeft een topmiddag gehad.
De verzorging is super en Mylène en Bianca zorgen ervoor dat je je onwijs op je gemak voelt! Veel keus qua jurken en heel veel foto’s als aandenken.

Eliëtte
9 maanden geleden

Het vrijgezellenfeestje van mijn dochter hier gevierd! Was echt een hele leuke ervaring! Dankjulliewel voor deze ochtend!! Aanrader

Romy
9 maanden geleden

Een geweldige middag gehad met het vrijgezellenfeestje van onze vriendin! Wat een leuke ervaring en vooral veel gezelligheid! Bedankt voor de leuke middag!

Amy
10 maanden geleden

Echt een top ervaring gehad! Word heel creatief gewerkt met de jurken en details. Top geregeld!

Marjolein
10 maanden geleden

Laatst zijn wij met collegaatjes geweest. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad en alles was echt super geregeld. We lachen nog regelmatig als we het er over hebben en hebben gelukkig de foto’s als aandenken.
Super bedankt!

Wendy
11 maanden geleden

Vanmiddag samen met een vriendin trouwjurken fotoshoot gehad! Bij aankomst gastvrij ontvangen doormiddel van een drankje, veel keus aan trouwjurken in verschillende maten. Daarna om de beurt jurk aan doen en al showend aan komen lopen door de gordijnen die open gaan met een trouw Melody. Super veel foto’s gemaakt tijdens de shoot, samen, alleen met heel veel leuke assesoires en ook veel tips hoe leuk op de foto te komen staan. Oftewel een leuke middag! Super bedankt dames. Een echte aanrader!!

Mirjam
een jaar geleden

Vandaag, als verrassing voor mijn aankomende 50e verjaardag, een bruidsjurken fotoshoot gehad en wat hebben we gelachen! Hele leuke ontvangst, een relaxte sfeer en heel veel mooie jurken. En dan het 'show moment' door het gordijn met het bekende muziekje erbij, dat maakte het helemaal af 😀 Heel leuk bedacht! Bedankt voor de goeie zorgen en de gezellige ochtend!

23 oktober 2020 was Bruidjes & Meer te zien op ARTE TV in een documentaire over Stichting Ambulance Wens Nederland.