• Nu ook Bruidjes & Kids!
  • Voor het allerleukste kinderfeestje!
  • Say yes to the dress kinderfeestje!

Reactie plaatsen

Reacties

Karin
2 maanden geleden

Zomaar een gezellige ochtend collega/vriendin/dochter/nichten. Was een superleuke ervaring en een echte aanrader. Genoeg keus aan jurken en toebehoren. Ceremonie wordt aangekleed met stemmige muziek. Echt een uitje om lol met elkaar te hebben. Contact verliep goed en alles prima geregeld. Nogmaals bedankt

Leontine Van Den Houten
5 maanden geleden

Voor de tweede keer voor een vrijgezellenfeestje bij Bruidjes en meer geweest. De eerste keer met een klein groepje en de tweede keer met een groot gezelschap. Beide keren een geweldige ervaring, iedereen (van jong tot oud) heeft een topmiddag gehad.
De verzorging is super en Mylène en Bianca zorgen ervoor dat je je onwijs op je gemak voelt! Veel keus qua jurken en heel veel foto’s als aandenken.

Eliëtte
5 maanden geleden

Het vrijgezellenfeestje van mijn dochter hier gevierd! Was echt een hele leuke ervaring! Dankjulliewel voor deze ochtend!! Aanrader

Romy
5 maanden geleden

Een geweldige middag gehad met het vrijgezellenfeestje van onze vriendin! Wat een leuke ervaring en vooral veel gezelligheid! Bedankt voor de leuke middag!

Amy
6 maanden geleden

Echt een top ervaring gehad! Word heel creatief gewerkt met de jurken en details. Top geregeld!

Marjolein
6 maanden geleden

Laatst zijn wij met collegaatjes geweest. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad en alles was echt super geregeld. We lachen nog regelmatig als we het er over hebben en hebben gelukkig de foto’s als aandenken.
Super bedankt!

Wendy
6 maanden geleden

Vanmiddag samen met een vriendin trouwjurken fotoshoot gehad! Bij aankomst gastvrij ontvangen doormiddel van een drankje, veel keus aan trouwjurken in verschillende maten. Daarna om de beurt jurk aan doen en al showend aan komen lopen door de gordijnen die open gaan met een trouw Melody. Super veel foto’s gemaakt tijdens de shoot, samen, alleen met heel veel leuke assesoires en ook veel tips hoe leuk op de foto te komen staan. Oftewel een leuke middag! Super bedankt dames. Een echte aanrader!!

Mirjam
7 maanden geleden

Vandaag, als verrassing voor mijn aankomende 50e verjaardag, een bruidsjurken fotoshoot gehad en wat hebben we gelachen! Hele leuke ontvangst, een relaxte sfeer en heel veel mooie jurken. En dan het 'show moment' door het gordijn met het bekende muziekje erbij, dat maakte het helemaal af 😀 Heel leuk bedacht! Bedankt voor de goeie zorgen en de gezellige ochtend!

Cato
8 maanden geleden

Was erg gezellig. veel keuze kwa jurken en ook mooie foto's. super leuke dag gehad en een ervaring die je nooit gaat vergeten. zou het iedereen aanraden!

Annemarie Beltman
8 maanden geleden

Goedemiddag. Op welke zaterdagen in maart, april, mei hebben jullie nog plek voor 5 personen? Groet, Annemarie.

23 oktober 2020 was Bruidjes & Meer te zien op ARTE TV in een documentaire over Stichting Ambulance Wens Nederland.